Tarta cu ton ,ceapa,ardei si branza.

de iulianatanase in Ton, 26 Oct 2010 | 7078 vizualizari

 

Acest tip de tarta este foarte versatila deoarece iti permite sa te joci cu ce ai prin frigider ,sa-ti pui fantezia la contributie si sa realizezi ceva extraordinar de bun la gust.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 cutie de ton de 150 gr.
  • 1/2 de ardei gras
  • cca.150 grame de branza (tip brie am avut eu)de care v-a ramas prin frigider(cascaval, cas de oaie,de vaca,gorgonzola s.a.m.d.)sau combinatii din tot ce aveti
  • 2 oua
  • 50 ml.ulei
  • parmezan ras 2-3 linguri(se poate si fara9
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ierburi mixte tocate(de care va plac)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton ,ceapa,ardei si branza.:

Preincalziti cuptorul la 180 grade. In timp ce cuptorul se incalzeste pregatiti foietajul.eu l-am taiat cu foarfeca de bucatarie un pic mai mare decat forma de tarta si l-am asezat in forma cu hartie cu tot si l-am intepat din loc in loc cu furculita.

Am taiat ceapa solzisori si am pus-o la calit cu uleiul,ardeiul se taie si el in felii subtirele si dupa cca.5 min se adauga peste ceapa.Se lasa putin timp impreuna sa se inmoaie.Cand s-a racorit putin, am adaugat tonul din conserva si am amestecat bine.Branza se taie cubulete si se adauga la restul ingredientelor.la sfarsit se adauga ouale batute usor cu o furculita, ierburile mixte tocate,sare si piper dupa gust.

Turnati compozitia peste foietaj si daca aveti presarati cu parmezan ras.Din ceea ce a ramas de la taiatul foietajului am facut niste "grilaje" cu rotita dintata si o fundita.Am uns cu o pensula inmuiata in ou batut "grilajul" din fasiile de foietaj si am dat la cuptor cca20-25 min. oricum dupa cca.20 min va sfatuiesc sa va uitati ca depinde de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton ,ceapa,ardei si branza." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton